اطلاعیه سایت
برای برخورد با کسانیکه جلوی درب پارکینگ پارک می کنند، باید از طریق پلیس(پلیس 110) اقدام کرد. از نظر قانون و پلیس پارک کردن خودرو مقابل درب منازل یک تخلف محسوب می شود و مصداق توقف در محل ممنوع است و علاوه بر جریمه توسط پلیس، خودرو به پارکینگ پلیس منتقل شده و هزینه پارکینگ نیز به عهده صاحب خودرو متخلف است.
پارک = پنجری
امروزه بر روی درب پارکینگ بسیاری از منازل بویژه در کلان شهرها و شهرهای شلوغ، عبارت پارک نکنید، پارک = پنجری و امثالهم زیاد مشاهده می شود که طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی که بیان می کند هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید مالی کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد، این کار جرم محسوب می شود و اگر واقعا اقدام به پنچر کردن خودرو کند، این کار از مصادیق تخریب موضوع ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی قلمداد شود که حداقل مجازات آن، شش ماه حبس است.
به بیان ساده می توان گفت که پارک کردن خودرو جلوی درب پارکینگ تنها یک تخلف محسوب می شود که از سوی پلیس قابل پیگرد است و اگر این امر منجر به مزاحمت یا ممانعت در حق شود، قابل پیگیری و دعوی از طریق مراجع قضایی است.
البته پارک کردن خودرو جلوی درب پارکینگ می تواند عواقبی برای صاحب خانه داشته باشد – مانند اینکه اگر صاحب خانه بخواهد یک بیمار را با ماشین خود از خانه بیرون ببرد و پارک بودن یک خودرو جلوی درب پارکینگ مانع این کار شده و صدماتی به بیمار بزند- که متاسفانه قانون چندان در این خصوص در ایران سخت گیرانه نیست و بالعکس درخصوص آسیب زدن به خودرو فرد خاطی شرایط سخت گیرانه تری دارد. امید است که مردم ایران خود از لحاظ فرهنگی و عقلی به درک این موضوع و اهمیت آن بپردازند.